9 коментара към “СУПА ТОПЧЕТА”

 1. Силви казва:

  Това е първата супа топчета, която готвя и се получи супер.
  Това с топчетата в камерата е чудна идея . Много благодаря .

  • MAGY казва:

   Мила Силви,
   Много се радвам да чуя, че първата ти супа е станала и е била вкусна! Сполучливият резултат е най-мощният стимул за продължаване напред във всяко едно отношение и дълбоко в сърцето си изпитвам лека гордост от факта, че съм допринесла за още един успех при друг, освен при мен :) Желая ти от сърце много подобни изживявания и всичко най-добро в живота!
   Топъл поздрав
   Маги

 2. Васил Тодоров казва:

  Защо не може да се копира от сайта ви?
  Да готвим с лаптоп в ръка ли?

 3. Васил Тодоров казва:

  Голямо чакане на одобрение! Екипът на море ли е?

  • MAGY казва:

   Екипът бе на селски туризъм с мисия Васе :)
   Консервите за зимата си искат своето време, няма начин. Отговорям и на първият въпрос веднага – не може да се копира, защото това е една от превенциите на сайта срещу спам и злонамерено плагиатстване! Аз съм само любител и интерпретатор на световните кулинарни достижения, но снимките са си мои, трудът да създам инструкциите към рецептите стъпка по стъпка също, поради което ми се ще да ги опазя до колкото е възможно. За да не се пълни пощата на сайта със спам и да накарам желаещите да ме копират да се потрудят сами поне да си напишат текста на клавиатурата, макар и да го преписват дословно, ощетявам мъничко редовните си посетители, които нямат лоши намерения, но уви друг начин няма. Парен каша духа, нали знаеш тази приказка :) Както и да е надявам се все пак да съм била полезна и до нови срещи в моето малко кътче! Желая ти успех във всичко и много усмихнати дни!
   Топъл поздрав
   Маги

 4. Диляна казва:

  Много благодаря за идеята със замразяването на топчетата, никога не би ми хрумнало! Написали сте всичко толкова увлекателно и разбираемо :) дори да не му се готви на човек, да хукне веднага за кайма :)
  Ще се радвам да прочета и други Ваши рецепти!
  Поздрави!
  Супата много ни допадна, дори и на синът ми, който яде само краставици, кюфтета и спагети :)

  • MAGY казва:

   Мила Дилянче,
   Радвам се да прочета толкова мили думи за тази рецепта! Това е идеята, да се стимулираме едни други да творим хубави неща :) Да сте живи и здрави и само хубави неща да ви се случват на теб и на твоето семейство! Аз също ще се радвам да ми гостуваш често в моето малко кътче! До нови срещи и много усмивки :)
   Топъл поздрав
   Маги

Остави коментар