6 коментара към “СОЧНИ ПИЛЕШКИ ХАПКИ”

 1. bonkans каза:

  Здравейте,преди седмица попаднах на блога Ви има много интересни рецепти,много добре обяснени,Вече приготвих пицата и съм очарована от тестото,направих и пилешките хапки точно по рецептата станаха чудесни,днес ги приготвих пак ,но прибавих 2-3 скилидки счукан чесън и малко подправка за пиле на кнор направо си станаха като в ресторант,ще продължа да пробвам и други ваши рецепти,още веднъж благодарности за добре обяснените рецепти,

  • MAGY каза:

   Здравей Бонче,
   позволявам си да се обръна към теб на ти, защото ми се иска да се чувстваш уютно в моето кътче :)Радвам се, че са били успешни рецептите ми за теб и че съм те зарадвала с нещо. Колкото повече влагаме от себе си (като чесънчето и бульона в твоят случай), толкова по-хубави стават нещата. Аз лично се опитвам да избягвам тези подправки като кнор, маги, вегета и др., защото са много вредни за здравето, но пък какъв вкус придават на ястията, спор няма за това 🙂 Благодаря за милите думи и за похвалата, старая се да правя нещата, така къкто на мен би ми било добре да ми ги поднесе някой, по рецепта която е нова за мен! Хубаво е да разбера, че съм полезна, а не обременяваща пространството с ненужно инфо. Желая ти много успехи в кулинарията и не само и до нови срещи в интернет пространството! Хубава седмица и много усмивки!
   Топъл поздрав
   Маги

 2. с каза:

  Здравейте,
  Тъй като се старая да избягвам пърженето….дали биха се получили на скара или фурна?

  • MAGY каза:

   Здравей Жани,
   Не мога да съм категорична какъв ще бъде резултатът, но можеш да опиташ и да споделиш с мен, ще ми бъде интересно! Предполагам техниката ще направи месото също толкова вкусно и във фурната и на скарата, но за да съм честна не съм го правила и не смея да бъда съветник в случая.
   Ще очаквам да споделиш! Желая ти всичко най-хубаво и успех във всяко начинание!
   Топъл поздрав
   Маги

 3. Галина каза:

  Днес аз също пробвах хапките,станаха страхотни. Аз лично мисля че на фурна биха се получили но на скара трябва без брашно и може би ще си получат сочни пържолки

  • MAGY каза:

   Радвам се да съм била полезна Галинка 🙂 Разбира се и аз съм съгласна с теб, че на скара ще залепват доста заради брашното мръвчиците, но пък содата и лимона ще ги направят крехки и може да се експериментира спокойно в името на вкуснотийките 🙂 Спорен ден и много нови кулинарни вдъхновения ти желая и до нови срещи в моето малко кътче!
   Топъл поздрав
   Маги

Остави коментар