6 коментара към “ПОСТНИ БИСКВИТКИ”

 1. Hatice Aliosman каза:

  hmmmm,darveni formi4ki nyama,no nali si pokazala s 5a6ka ka se pravyat..)))Super sa Margi!!Pak s golyamo udovolstie pro4etoh istoriykata ti,haha pak se smyah na svekar ti za izpitata bira i za izyaseniya portokal ot mani4etata..)))Blagodarya ti …!!

  • MAGY каза:

   Аз ти благодаря Хати, че намираш винаги мила дума за мен и че когато ти харесва нещо не пестиш думите си да го изразиш и на глас! Това е голям стимул, за този който се опитва да твори нещо креативно:) Ще се надявам обаче, да ми бъдеш и най-върлият критик, ако някога ме усетиш да залитна в тъмната страна:)

 2. Привет и от мен!
  Хиляди благодарности за милото отношение, симпатия и доверие към мен!
  Приятно ми е, че и аз попаднах на твоето местенце – няма нищо по-хубаво от обмяната на опит и идеи!
  Чудна интерпретация си спретнала на тези кулуракя!
  А „лъжицата“ е страхотна и сама за себе си и заради жеста!
  Чудни маслени бисквити ще стават с нея.
  Арабите правият и едни курабии „Мамул“ в такава форма. Пълнени са с ядки и са невероятно вкусни, но не съм ги приготвяла лично – няма подобна форма за целта, но ти вече имаш и може да издириш някоя рецепта, за да ползваш прекрасният си подарък с пълна пара! 🙂
  Поздрав най-сърдечен и до скоро!

  • MAGY каза:

   Мила Мария,
   Отдавна сайтчето ти е в любимите ми отметки, повече от две години:)
   Радвам се да срещна и тук лъчезарното ти отношение към нещата и живота! Поздравявам те за това!
   Зодията ми е такава, че винаги мисля за много напред в бъдещето и в този смисъл се радвам да има хора като теб, защото те ще възпитат и отгледат добри хора на този свят, а той се нуждае от такива все повече:)
   От приятелката си разбрах, че вече се продават и пластмасови подобни форми, които са комплект, с няколко различни дизайна на бисквитката в една форма. Като знам къде живееш, може скоро да попаднеш на такива, ако правят внос от арабските страни при вас:)
   Тази невероятна жена, не само ми изпрати формата, но и ми преведе от арабски една от тези рецепти, за които говориш, но за съжаление малко трудно ще събера точните продукти, но скоро и това ще стане, стига да не ми ги изяждат и изпиват у дома:)
   Желая ти хубави и весели празници, много здраве и успехи и до нови срещи!

 3. Виолета Матева каза:

  Привет и от мен Марги !Много ми харесва начина по който ни представяш свойте рецепти , забавно е Поздравления за тези сладки по рецепта на Мария Митева и аз я харесвам и съм опитвала някой рецепти от нея ,а ти имаше честта да получиш коментар от нея това е супер Браво продължавай все така да ни радваш с твойте кулинарни вкусотии С пожелание за Весели празници и още много успехи в кулинарното изкуство !

  • MAGY каза:

   Толкова си мила Вили:)
   Благодаря ти за хубавите и топли думи, докосващи душата на мечтател като мен! Желая всеки му такава чест, добрите в бранша да го похвалят, наистина е супер! Когато сядам да пиша съдя по себе си как възприемам една рецепта поднесена ми в нета и оставям мисълта ми да се рее там, където ме е отвела и рецептата и изпълнението й после. Поднасям ви нещата такива каквито са били и както бих ги поднесла един ден на дъщерите си, когато дойде време да събудя интереса им към кулинарията и тънкостите, които самата аз всеки ден разкривам. Много ще се радвам, ако нещо като този сайт успее да просъществува до тогава:) Сега едва прохождам в тази област, но определено ми е интересно и полезно, защото това ме среща и с хора като теб, които няма навярно да открия и с години сред комшиите и роднините си:)Българката живее в общество, в което уменията й за съжаление се приемат за даденост, а похвалите са скъпи:)
   Приеми и ти от мен най-топли пожелания за много хубави празници и много успехи във всичко, с което се захванеш!
   Няколко виртуални прегръдки и до нови срещи….

Остави коментар