11 коментара към “ПИЛЕШКО В СЛАДКО-КИСЕЛ СОС”

 1. Ваня каза:

  Браво.

 2. Светла каза:

  Изглежда вкусно и лесно.Ще опитам .

  • MAGY каза:

   Много е лесно, доста вкусно и дава разнообразие за трапезата ни, опитай Светле 🙂 Ще се радвам да споделиш резултати после.
   Успех и до нови срещи!

   Топъл поздрав
   Маги

 3. Теодора Димитрова каза:

  Благодаря за чудесната рецепта и оригиналната презентация!

  • MAGY каза:

   За нищо Теди, даже много семпла ми е презентацията, защото хич ме няма в снимането, но когато си има обекта качествата си излиза и на яве хубостта му 🙂 Шегувам се разбира се, надявам се да съм била полезна, благодаря за милите думи и до нови срещи!

   Топъл поздрав
   Маги

 4. Жасмина Цветанова каза:

  Здравейте, Маги! Радвам се, че сте се върнали към страстта си за готвене. Тъкмо се бях абонирала за сайта Ви, а рядко го правя. 🙂 Рецептата изглежда многообещаващо, ще я изпробвам при следващото пилешко. Успех и до скоро! Жасмина

  • MAGY каза:

   Благодаря за топлите и вдъхновяващи думи, Жасмина! И аз ще се радвам да мога да имам насреща си още един приятел, кулинарен и не само! На свой ред също ти желая успех във всичко и до нови срещи!

   Топъл поздрав
   Маги

 5. Елза каза:

  Добре дошла,безкрайно се радвам, че си тук!
  Ястието ти е страхотно,снощи го приготвих и у дома всички бяха доволни!
  Благодаря ти от сърце,отдавна търсех лесна рецепта за китайско!
  Целувки и прегръдки!

  • MAGY каза:

   Елзичка, не съм си влизала в кулинарното кътче от сто години и съм те пропуснала мила 🙁 Благодаря ти за топлото посрещане и приеми от мен искренни пожелания за страхотна нова година и много успехи, здраве, любов и пари на последно място 🙂 Целувки и прегръдки и от мен и успех в кулинарните дебри (мен нещо ме избягва напоследък 🙂 ) !

Остави коментар