4 коментара към “МОРИЧИКА”

 1. Здравей,Маги!
  Тръгнах по следите на едни баклавички-лунички и що да видя-едно прекрасно местенце с пъргава и сладкодумна домакиня.
  Много добре онагледяваш рецептите и увлекателно разказваш историите им , което ще ме кара да се връщам пак и пак.
  А сега слагам една люта/ама много люта/ чушка в чорбичката,сръбвам си за обяд и се залавям да точа кори за твоя вариант на медовик.
  До скоро, мила!

  • MAGY каза:

   Вили, Вили …. 🙂 Само мога да ти пожелая мила, да ти е сладко! И аз така си обичам супичката – гореща и лютива:) Благодаря ти за толкова милите думи!!! Хоби ми е просто и едното и другото – и готвенето и разказването, а две в едно е винаги уж за по-добро (не и според мъжа ми обаче). Медовика ще стане страхотен, защото корите всеки може да ги направи, то няма какво да им се променя, пък и никой не търси сметка поначупили ли са се, понакъдрили ли са се, ала крема – крема е една невероятно уникална комбинация, на която както съм разказала се натъкнах случайно и винаги с открито сърце и чиста съвест ще го препоръчвам и препоръчвам, колкото и нескромно да се види на някой. Ще се радвам да ме посещаваш и да се вдъхновяваш за нови кулинарни попадения както аз от другите, взаимно е.
   Желая ти спорна работа и много сладки моменти!
   Топъл поздрав и доскоро мила Вили
   Маги

 2. Милена каза:

  Здравей, Маги!
  Много хубава нашенска рецепта, пък и доста други ми хванаха окото на твоя сайт.И аз като Вили си ровех в нета за друго, пък после и намерих още едно, две, три… Сега сложих пилешките шницели по твоята рецепта в хладилника, след малко отивам да ги довърша:-)
  Да сме живи и здрави, може се случи да се срещнем в Плевен някой ден, та да си начеша крастата за приказки и рецепти.
  Със здраве, приятелко! Продължавай да слагаш рецепти!
  Милена

  • MAGY каза:

   Мила Миленче,
   Такова мило коментарче си ми оставила, че ми погали сърцето! Надявам се да се е получила хубава вечеря и да съм зарадвала косвено теб и семейството със шницелите 🙂 Светът е много малък и само от нас зависи да си го направим хубаво местенце за краткият ни престой. Направих това сайтче като кътче, в което да отмарям, да си съхранявам нестандартните рецепти и в което да се срещам и общувам с хора със сходни интереси. За сега се получава 🙂 Много ще ми е приятно да се запознаем някога и да обменим идеи и емоции и на живо. Много приятелки вече имам покрай кулинарните си приключения, една в повече никога няма да откажа! На електронната ти поща ще пратя писмо за да имаш имейла ми и когато е писано ще се срещнем.
   Желая и на теб здраве мила и на цялото ти семейство!
   Маги

Остави коментар