4 коментара към “ЛУЧНИК”

 1. Юлия Начевя каза:

  Благодаря за споделената рецепта . Днес ми беше нужна идея как да оформя лучник на по -ефектни форми и по -лесен за консумация извън домашна обстановка и твоите идеи много ми помогнаха. Всичко е добре обяснено и придружено със снимков материал.
  Успех на сайта /блога / ви желая !

  ч

  • MAGY каза:

   Мила Юле,
   Благодаря ти за милите думи и пожелания! Радвам се да съм била полезна, не съм открила топлата вода, но пък правя всичко с много желание и не спирам да жадувам за още идеи и нови рецепти, които да мога да споделям с вас. Почна ли да се ровя в нета съзнанието ми само ме тика да разглеждам все нещо от кулинарно естество и после с удоволствие го интерпретирам. Желая ти от сърце весело изкарване на новогодишните празници и много кулинарни подвизи и вдъхновения, много късмет, здраве и водопад от усмивки!
   До нови срещи в моето малко кътче 🙂
   Топъл поздрав
   Маги

 2. stasii каза:

  Zdraveite za poreden pat pravq ne6to ot va6ite recepti,i se polu4i ne6to strahotno:)Blagodarq Vi:)))

  • MAGY каза:

   Мила Стаси,
   Днес е моят рожден ден и твоето мило коментарче е поредният подарък, който получих 🙂 Изключително много се радвам, че съм била полезна със скромният си инвентар от рецепти, които съм събрала в това малко кътче! От сърце желая на теб и близките ти много късмет и здраве и до нови срещи в нета, ще се радвам да ме посещаваш и да успяваш да се самоизненадаш даже с пореден успех в кулинарните дебри! И аз благодаря за милите думи и хубава седмица!
   Топъл поздрав
   Маги

Остави коментар