4 коментара към “КРЕКЕРИ (СОЛЕНКИ)”

 1. ЯНА каза:

  За бяло саламурено сирене ли става въпрос или за кашкавал?

  • MAGY каза:

   Здравей Яна, за бяло по-твърдичко саламурено сирене става на въпрос, но и с твърд кашкавал ще станат 🙂 Вярно вкусът им ще е различен от моите, но ще станат пак суперски соленки.
   Топъл поздрав
   Маги

 2. Candy каза:

  Мила, Маги, честит 8 март, с мъничко закъснение, но от сърце! Желая ти здраве и щастие, да си заобиколена от любов и вдъхновения! Поздрави, крекерите са чудни!
  * Маги ,,кажи ми как да следя сайта ти?

  • MAGY каза:

   Благодаря ти мила за хубавите пожелания, когато са от сърце времето е без значение! Познавам работата ти в областта на кулинарията и съм ти фен!!! Това твое мило коментарче значи много за мен и ми носи радост това, че усещането е взаимно 🙂 Не бях се сещала да настроя сайта си за абонамент към него или нещо подобно за да може да се следи от другите и ще трябва да се поровя да попрочета тук там как става това. При уордпрес системите не е така лесно като при блогър и ще ми отнеме малко време, но когато оправя тази подробност ще ти пратя имейл за да те зарадвам 🙂 Пожелавам ти от сърце да твориш още много красоти, да си много здрава, обичана и уважавана и най-вече винаги заобиколена от хора, за които си струва човек да живее!
   Топъл поздрав
   Маги

Остави коментар