8 коментара към “ФРИТЕЛЕС”

 1. Hatice Aliosman каза:

  MARGII,strahotno !!Cyalata procedura e tolkova zabavna..))i nakraya se e polu4ilo i krasivo i vkusno..))bravo!!

  • MAGY каза:

   в моята кухня винаги е забавно Хати, нещата някак си все взимат друг обрат от очакваното:) Благодаря ти!

 2. Марияна Стоева каза:

  Марги, от любопитство погледнах рецептата, защото заглавието не ми говореше нищо. Останах очарована от предложението и изпълнението. В скоро време ще го опитаме.

  • MAGY каза:

   Мариянче, добре дошла в моето сайтче! Старая се да не изневерявам на подхода си по отношение на готвенето и презентирането на рецептите, но в групите все се стремя да съм по-лаконична за да не досаждам:) Тук обаче давам на словото си да се лее на воля и щом след многото приказки по рецептата накрая ти е и харесала ще се радвам и да ви бъде вкусно у дома, ако ги направиш. Изпълнението от твоя страна сигурна съм ще е прекрасно, а и състава на зеленчуците търпи промени по вкуса на семейството ти:) Посещавай ме и занапред в моето кулинарно гнезденце, винаги ще си добре дошла ценя твоя кулинарен авторитет…..

   • Марияна Стоева каза:

    Благодаря, Маги! Ще те посещавам често.Благодаря още веднъж.

 3. Елза каза:

  Изумена съм от рецептите ви!Поздравления!!! Подробно и ясно е описано всяко действие което улеснява всеки начинаещ кулинар:) Тези дни с най -голямо удоволствие ще приготвя някои от рецептите ви, дори още тази вечер ще направя японския омлет.Е не знам дали резултата ще е същият но ще се пробва:) Още веднъж ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!

  • MAGY каза:

   Благодаря Елза:-) Идеите, които ви предлагам са само база за вашите възможности, които са неограничени. Добавяйте, премахвайте продукти, все нещо хубаво ще се получи, когато балансирате продуктите според вкуса ви:) Аз ще си пиша тук когато мога, пък вие ме посещавайте от време навреме, заедно ще е по-приятно. Желая на вас и на семейството ви приятна и вкусна седмица и до нови срещи в нета!

 4. Милена каза:

  Ех, Марги, сега пак отивам да готвя. Ти си виновна, като слагаш такива хубави рецепти 🙂 Шегата настрана, страхотна рецепта!

Остави коментар